VVD Aalsmeer groeit, groeit u met ons mee?

Schuilt er een politicus in mij? Om vitaal en sterk naar de toekomst de belangen van een liberaal Aalsmeer voor alle inwoners te garanderen, staat VVD Aalsmeer open voor nieuw talent. VVD Aalsmeer is een politieke partij in Aalsmeer die echt naar de inwoners luistert en met ze in gesprek gaat zodat we de belangen van de inwoners op de beste manier kunnen vertalen in politieke effecten.

Wij zoeken voor diverse rollen kandidaten. Zowel voor raadsleden, fractieassistenten, fractieondersteuners, en campagneondersteuners.  Ben jij op zoek naar een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving? Ben je geïnteresseerd in de politiek en het werk van de Aalsmeerse gemeenteraad? Wil jij je inzetten voor de VVD en meebeslissen over bijvoorbeeld de koopzondag, verlaging lokale lasten en meer bouwen voor de middenstand?
 
Profiel:

Je bent iemand die bereid is voldoende tijd te investeren, maatschappelijk betrokken is, maar ook onafhankelijk is. Je bent nieuwsgierig, kritisch en in staat om je mening op onafhankelijke wijze te uiten. Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en een positief realistisch beeld van de samenleving waarin mensen gelijkwaardig zijn. Je gedrevenheid vloeit voort uit overtuiging en je bent een teamplayer.
 
Je bent integer met respect voor de medemens en hun verschillen. Je beschikt over kennis van dan wel affiniteit met één of meerdere aspecten van het lokale bestuur. Je bent in staat te relativeren en bent creatief, open en hebt gevoel voor politieke verhoudingen.
 
Meer informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert van Rijn, fractievoorzitter, via email: robert@vvdaalsmeer.nl of met Marc Vergoossen via email: marc@vvdaalsmeer.nl

Schriftelijke reacties kunnen binnen 14 dagen na verschijnen van deze advertentie gestuurd worden aan: 

VVD Aalsmeer
t.a.v.
Marc Vergoossen
bestuur@vvdaalsmeeruithoorn.nl