Sissi Mijwaart

Raadslid 2022 - heden

Fractie assistente 2018 – 2022

Portefeuilles

o.a. zorgen voor elkaar, vrije tijd, opgroeien in Aalsmeer, vrijwilligerswerk

Gemeente

Aalsmeer - Kudelstaart

Achtergrond

Mijn naam is Sissi Mijwaart, ik ben 5jaar en woon met mijn gezin nu ruim 3jaar in het mooie Aalsmeer. De jongens zijn hier opgegroeid. Ze hebben hier een fijne jeugd gehad.
Ik werk ruim 19 jaar in de zorgsector. Daarvoor heb ik bij diverse tuinbouw bedrijven gewerkt in Rijsenhout, Aalsmeer en de Kwakel. Ik ben 8 jaar lid geweest van de ledenraad van PGGM, de pensioenuitvoerder van o.a. het pensioenfonds PFZW. Voorheen deed ik vrijwilligerswerk bij Oceanus - voor de waterpolo, de MR en GMR van basisschool de Wegwijzer. Voor bureau Halt en Justitie ben ik o.a. de contactpersoon voor de taakstraffen in Aalsmeer. Dit is mij op het lijf geschreven. Contact met jongeren en ze helpen met hun verdere toekomst. Verder ben ik vrijwilligster voor Tafeltje Dekje.

Als hobby’s heb ik - hoe kan het anders - tuinieren en varen, wandelen met de hond, fietsen en genieten met vrienden van een gezellige maaltijd en een drankje. Ik wil mij 100% inzetten voor de bewoners van Aalsmeer en Kudelstaart. Zodat iedereen ook in de toekomst samen mag leven in deze gemeente en beschikt over goede en betaalbare woonruimte met name voor de jongeren en ouderen en dat men hier ook een veilig gevoel heeft. Uiteraard moet er voor een gezond financieel plan gezorgd worden.

Daarnaast wil ik mij inzetten voor de verduurzaming en het milieu en met aandacht voor een meer gebruiksvriendelijke afvalverwerking. 

Ik heb er de komende vier jaar weer heel veel zin in. En hoop dat wij met elkaar weer veel kunnen bereiken voor de inwoners zodat iedereen een fijn, goed en gezond leven heeft in deze prachtige gemeente.


Fractie VVD Aalsmeer
  • Raadslid


  • Fractieassistent
  • 2022–heden
  • 2018–2022
Bestuur Lokaal Netwerk VVD Aalsmeer–Uithoorn
  • Bestuurslid (Opleidingen & Talentmanagement)
  • 2018–heden