Marjanne Vleghaar

Raadslid 2007- heden

Fractie assistent 2006 -2007

Portefeuilles

Duurzaamheid, milieu, natuur, verkeer, economie, cultuur, kinderdagverblijven, onderwijs algemeen en speelplaatsen

Gemeente

Aalsmeer en Kudelstaart

Achtergrond

Mijn naam is Marjanne Vleghaar (1964), geboren en getogen in Aalsmeer, getrouwd met Klaas Visser en wij hebben twee dochters, Viënna en Kyomi. 
Ik werk 35 uur voor een inkoopafdeling van een groothandel in verpakkingen, bloemisterij -en decoratieartikelen en daarnaast lid bij de ondernemersraad. Tevens ben ik vanaf mijn 18e jaar vrijwilligster geweest bij diverse stichtingen/verenigingen. Mijn laatste vrijwilligersbaan tot 2007 was een bestuurlijke functie bij Kinderhof (nu kinderdagverblijf Solidoe).
Al jaren houd ik Aalsmeer/Kudelstaart kritisch in de gaten. Eerst via het wijkoverleg De Dorper. Waar ik vanaf 1998 tot 2006 secretaris en later ook penningmeester was. Het is ook voor raadsleden belangrijk om te weten wat er in wijken speelt. 
Voor mij is de liberale levenshouding gebonden aan de begrippen eigen keuzes maken en bewust verantwoordelijkheid dragen. Voor u wil ik een laagdrempelig vertegenwoordigster van de "politiek" zijn, dicht bij de burgers en ondernemers staan. Zoals een Aalsmeerse journalist mij ooit beschreef: een volksvrouw!
Fractie VVD Aalsmeer
  • Fractieassistent
  • Raadslid
  • 2006–2007
  • 2007–heden