Vragen over asfalt Waterwolftunnel

Naar aanleiding van een gemeentelijk persbericht en een artikel op Aalsmeervandaag van 30 juli jl. heeft de VVD Aalsmeer de volgende schriftelijke vragen gesteld aan het college:

1 )  Welke concrete afspraak (c.q. afspraken) heeft het college van de gemeente Aalsmeer met de provincie gemaakt aangaande het aanbrengen van geluiddempend asfalt in de Waterwolftunnel van de huidige N201?


2 )  Wie is, danwel wie kan verantwoordelijk gesteld worden voor, (zoals de wethouder in het artikel aangeeft) het feit dat er geen asfalt met voldoende geluiddempende werking is aangebracht?


3 )  Wie had toezicht moeten houden (i.c. moeten controleren) dat het juiste asfalt op het wegdek van de Waterwolftunnel was aangebracht?


4 )  Op, danwel binnen welke termijn, wordt zorggedragen dat er het juiste geluiddempende asfalt in de Waterwolftunnel wordt aangebracht?


5 )  Wie wordt de opdrachtgever voor het aanbrengen van de nieuwe toplaag en ziet er op toe dat er wel het goede asfalt wordt aangebracht?


6 )  Worden eventueel gedupeerden (degenen die overlast hebben ondervonden) op enige wijze "schadeloos" gesteld? Zo nee, waarom niet. Zo ja, door wie en op welke wijze?


7 )  Wat is tot heden de reactie van de provincie op de door de wethouder aan de provincie gevraagde opheldering.