Ondernemers met hart voor Aalsmeer: Bosman van Zaal

Vrijdag 8 december was de Aalsmeerse VVD fractie op bezoek bij Bosman van Zaal. Bosman van Zaal is een wereldspeler op gebied van overdekte groeisystemen voor zowel groenten, bloemen als planten.

Uniek aan dit bedrijf is dat de hele keten in eigen handen is, van ontwerp tot productie en uitvoering. Dit geldt zowel voor de kassen zelf als voor de hele logistiek in de kas. De VVD fractie werd eerst grondig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen bij Bosman van Zaal. De meest recente innovaties en aansprekende projecten werden getoond.

Daarna werd volop ingegaan op de brand die afgelopen zomer plaats vond op de locatie in De Kwakel. Binnen 24 uur na de brand werd een vervangende locatie vlakbij gevonden en gedeeltelijk ingericht. Uiteraard met behulp van alle leden van dit echte familiebedrijf. Ook werden de plannen voor nieuwbouw in Aalsmeer getoond. Alles op 1 locatie is de wens van Bosman van Zaal en daarvoor zijn de plannen in een afrondend stadium.

Naast de 200 medewerkers die nu al in dienst zijn, zijn er voldoende vacatures;  Bosman Van Zaal  groeit hard. Het is een leerbedrijf en er werken vele arbeidsgehandicapten. Voor gemotiveerde krachten is zeker nog plaats. De vacatures vind je terug op de site van Bosman Van Zaal.

VVD fractievoorzitter Robert van Rijn over Bosman Van Zaal: “ Echt een wereldspeler die voorop loopt in ontwikkeling en innovatie van de groensector. Goed om te zien dat dit bedrijf voor veel werkgelegenheid zorgt en als opleider voor veel jonge mensen fungeert. Ik ben trots op dit soort bedrijven met een hart voor Aalsmeer”.