Nanda Hauet (VVD) stopt na twee raadsperiodes

Nanda Hauet (VVD) stopt na twee raadsperiodes 

 

Op 17 november kiezen de leden van VVD Aalsmeer hun kandidatenlijst voor de gemeenteraad verkiezingen. Na weloverwogen beraad heeft Nanda Hauet besloten zich niet meer herkiesbaar voor een komende periode te stellen. 

 

Hauet geeft aan de afgelopen 8 jaar met veel plezier raadslid te zijn geweest. “Maar nu is het tijd voor wat nieuw bloed in de fractie”.  Hauet is naast haar werk als gemeenteraadslid ook actief als directeur van Verenso, de vereniging van specialisten ouderengeneeskunde. “Heb mijn hart de afgelopen jaren verloren aan de zorg en wil mij daar de komende tijd nog verder in ontwikkelen.”

 

In de raad was Hauet actief als woordvoerder voor het sociaal domein. Daarnaast was Hauet de afgelopen raadsperiode als voorzitter actief van de commissie ruimte en economie en van de klankbordgroep Schiphol. “Zowel het woordvoeren over de zorg als het voorzitten waren een eer om te mogen doen. Heb dat ook met veel passie gedaan”, aldus Hauet.

 

Fractievoorzitter Dirk van der Zwaag vult aan: “Als woordvoerder voor het sociaal domein was Nanda enorm gedreven, vele moties kwamen van haar hand. En die werden veelal door de hele raad omarmd. Bovendien is Nanda een ervaren voorzitter. Het is jammer dat ze stopt, maar ze blijft voor de VVD behouden. Ik denk dat we haar in de toekomst nog wel een keer in een rol voor de VVD zullen zien acteren”, sluit Van der Zwaag af.