Kieslijst lokale VVD Aalsmeer-Kudelstaart bekend: ervaring en vernieuwing


De lokale VVD Aalsmeer-Kudelstaart heeft recentelijk unaniem de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 vastgesteld. Naast lijsttrekker Dirk van der Zwaag zien we vertrouwde en ervaren kandidaten bij de top tien, maar ook enkele frisse nieuwe kandidaten zijn te vinden bij de VVD.


Kandidatenlijst
Marjanne Vleghaar, volksvrouw en betrokken bij buurtoverleggen staat op nummer twee. Oud-politiecommandant Jan Bouwmeester staat op nummer drie en wil een duidelijk geluid op Schiphol blijven voeren. 

Sissi Mijwaart, werkzaam en ervaren in de zorg is de hoogste nieuwkomer op positie vier van de lijst.

Erik Abbenhues, ervaren op ruimtelijke ordening, wonen en ondernemen staat op nummer vijf. Joost de Vries is de tweede hoge nieuwkomer op plaats zes. Joost is ook geen onbekende in Aalsmeer, werkzaam bij De Vries Scheepsbouw en oud-brandweervrijwilliger. 

Op nummer zeven staat Emile de la Haye, ondernemer en e-commerce specialist. Op nummer acht Chrisje Simon – van Oosterhout, ervaren in pr/communicatie en o.a. gewerkt bij de Verenigde Naties, nu een eigen zaak in interieur. Op nummer negen een oude bekende, Marc Vergoossen, die na vele jaren weer actief wil zijn voor de lokale politiek.

Jochem van Leeuwen, niet direct meer verkiesbaar op positie tien, steunt de VVD Aalsmeer-Kudelstaart van harte, maar kiest de komende periode voor zijn eigen onderneming en gezin.

Kandidaat Teun Treur sluit de lijst als lijstduwer.


Dirk van der Zwaag: ”Met deze lijst kiest de lokale VVD voor ambitie met ervaring en vernieuwing. Het zijn kandidaten die Aalsmeer-Kudelstaart kennen, betrouwbaar zijn en verbinders zijn. Dat is belangrijk, want we moeten het samen doen!”

 

Al eerder maakte de partij bekend dat Robert van Rijn, twaalf jaar actief voor VVD Aalsmeer-Kudelstaart en woonachtig in Rijsenhout, kandidaat-wethouder voor de VVD is. Van Rijn heeft deze periode zich verdienstelijk ingezet en de belangen van Aalsmeer goed gediend.