SAMEN ONTSPANNEN

*wij genieten *Zijn trots *En gastvrij


Wij genieten

·       Een gevarieerd aanbod voor kunst en cultuur

Kunst en cultuur verrijkt. Dit stimuleren wij door bijvoorbeeld kunst van onze kunstenaars te verhuren aan bedrijven. Onze evenementen behouden wij en nieuwe initiatieven worden gestimuleerd. 

·       Goede voorzieningen voor sport en recreatie

Wij genieten van Aalsmeer door te sporten, te spelen en te recreëren. Er komen meer buitensportplekken met attributen en meer speelplekken voor balsporten of om te skaten. Voor de kinderen bouwen wij een mooie natuurspeelplaats waar kinderen kunnen spelen en bouwen. Aalsmeerders zijn dol op het water. Wij zorgen voor voldoende aanlegplekken en pakken de verrommeling op het water aan. Onze mooie zwembaden willen wij behouden. 

Zijn trots

·       Aalsmeer op de kaart

Ons Aalsmeer is een aantrekkelijke plek voor toeristen, zowel nationaal als internationaal. Wij stimuleren waterrecreatie, met oog voor onze natuur. Met trots zetten wij Aalsmeer meer op de kaart. Dit doen wij door te laten zien wat wij hebben. Prachtige bedrijven, sfeervolle hotels, goede recreatievoorzieningen en unieke plekken om te kamperen en te fietsen. Onze vuurwerkshow, Pramenrace en Kunstroute zijn evenementen om trots op te zijn. 

·       Aalsmeerse bloemenveiling 

Wij hebben de grootste bloemenveiling van de wereld. En dat is bijzonder. Dit zorgt voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat en werkgelegenheid. Onze bloemenveiling gaan wij meer promoten. 

En gastvrij

·       Dagrecreanten zijn welkom

Dagrecreanten zijn welkom in Aalsmeer. Het is belangrijk dat er voldoende parkeermogelijkheden zijn, onze horeca gevarieerd is en dat onze bewegwijzering klopt. Ook trekken wij met onze evenementen de juiste bezoekers naar Aalsmeer. 

·       Toeristen genieten en betalen mee

Toeristen mogen meegenieten van onze bloemen en het water, maar betalen ook mee. Samen met onze ondernemers bekijken wij wat de mogelijkheden zijn. 

·       Toeristisch aanbod van hoge kwaliteit

De kwaliteit van ons toeristisch aanbod gaat omhoog, maar wij willen niet meer toeristische attracties. Het is belangrijk dat er een goede balans gevonden wordt door te zorgen voor een aanbod voor de internationale, regionale én lokale bezoeker.